LIVRAREA PRODUSELOR.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face prin firma de curierat Sameday la adresa specificată de cumpărător sau la un punct de ridicare Easybox ales de cumpărător. Livrarea produselor este gratuită pentru toate comenzile mai mari de 150 lei. 

De regulă, livrarea În București și în țară se face în termen de 48 de ore. În cazuri excepționale (perioade algomerate – sărbători, condiții meteo nefavorabile etc.) timpul de livrare se poate mări, acest lucru fiind anunțat pe site-ul youthy.ro.

Atenție! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este imposibilă operarea de modificari asupra Comenzilor deja confirmate.

În cazul în care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care prețul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificări ulterioare confirmării Comenzii), CSCB PROJECT SRL va informa Utilizatorul despre indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a achitat online vor fi rambursate in termen de maxim 14 de zile de la data confirmării. Utilizatorul poate, la libera sa alegere, să confirme modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda inițială, iar CSCB PROJECT SRL va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

CONDIȚII DE LIVRARE.

La solicitarea youthy.ro sau a Curierului, Utilizatorul va face dovada identității sale, dacă e necesar, prin unul sau mai multe acte emise de autoritați oficiale și va comunica numărul de Comandă atribuit de către CSCB PROJECT SRL.

În cazul în care Utilizatorul se află în imposibilitatea recepționării Comenzii în mod personal, Comanda va fi lăsată la adresa precizată doar unei persoane cu vârsta mai mare de 18 ani și doar în cazul comunicarii către Curier a numărului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorată în cazul în care Utilizatorul nu îndeplinește condițiile de mai sus.

În cazul livrării Comenzii (inclusiv la locul de muncă al Utilizatorului), și în situația în care Curierul nu poate avea acces în locatia respectiva, Utilizatorul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.

Condițiile de livrare se completează cu Termenii și Condițiile companiei de curierat Sameday.

Livrarea se consideră a fi îndeplinită de către youthy.ro, la momentul predării produselor Comandate de către Utilizator.

RETURUL PRODUSELOR.

Youthy.ro ofera posibilitatea de retur pentru Utilizatorii care notifica intentia lor in termen de maxim 30 zile calendaristice de la primirea coletului sau oricand, pe parcursul termenului de valabilitate al produsului, daca sunt constatate neconformitati ale produsului ce fac nesigura sau imposibila administrarea/utilizarea sa). Utilizatorul se obligă sa notifice youthy.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate prin e-mail la adresa: contact@youthy.ro, Acest e-mail trebuie să conțină următoarele informații: numele Utilizatorului, numărul și data comenzii, motivul returului. 

Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre Utilizator, exceptie facand retururile ocazionate de neconformitati/vici ascunse ale produsului. Produsele se pot returna prin orice companie de curierat care asigura livrarea coletului de retur la depozitul CSCB PROJECT. Adresa la care se trimit coletele de retur este: CSCB PROJECT SRL, Str. Orizont 11 nr. 30, 510220, Alba Iulia, județul Alba, Romania.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare în care au fost receptionate de Utilizator, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, bon fiscal etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Utilizatori în corespondenta cu youthy.ro).

În urma analizarii Produselor returnate, precum si a respectarii conditiilor de retur, youthy.ro poate accepta/refuza returul. In cazul refuzului, youthy.ro va comunica Utilizatorului motivele acestuia. Totodata, expedierea către Utilizator a produselor neacceptate ca retur se va face exclusiv pe cheltuiala si la initiativa Utilizatorului. In cazul in care, in termen de cel mult 60 de zile de la data comunicarii refuzului de preluare a returului, Utilizatorul nu intreprinde niciun demers pentru ridicarea Produsului, CSCB PROJECT SRL va proceda la distrugerea acestuia, putand pune la dispozitia Utilizatorului documente doveditoare in acest sens.

Conform art. 16 lit. d) si e) din O.U.G. nr. 34/2014 CSCB PROJECT SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid ori care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator (Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat).

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, Utilizatorul este obligat săreturneze și produsul cadou in starea lui originală, nedeteriorat si sigilat.

Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

RETURUL ÎN CAZ DE VICII ASCUNSE SE ACORDĂ ÎN URMĂTOARELE SITUAȚII:

 • In situatia in care un produs aflat in perioada de valabilitate prezinta neconformitati ce fac nesigura sau imposibila administrarea/utilizarea sa, acesta va fi inlocuit;
 • Daca defectul prezentat nu poate fi inlaturat datorita naturii disproportionate a acestuia, si inlocuirea produsului nu este posibila, Utilizatorul va avea posibilitatea de a primi suma de bani intr-un cont bancar in RON;
 • In cazul altor defecte ce nu pot fi inlaturate, si care necesita inlocuirea produsului.

In functie de natura situatiei, dovada achizitiei produsului este suficienta si necesara.

Exclusiv, in cazul retururilor aferente produselor neconforme, conform prezentului articol, costurile de transport sunt in sarcina CSCB PROJECT SRL.

Pentru a beneficia de acestea, Utilizatorul are urmatoarele obligatii:

 • produsul sa fi fost cumparat de la youthy.ro si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
 • sa respecte instructiunile de folosire/depozitare/manipulare si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;
 • sa pastreze documentul fiscal care sa ateste achizitia produsului;
 • sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, si sa le livreze impreuna cu produsul.

CAUZE DE NEACCEPTARE A RETURULUI:

 • deteriorari ale ambalajului; 
 • expunere excesiva la radiatii solare; 
 • lipsa sau modificarea informatiilor referitoare la lotul si termenul de valabilitate aferente produsului;
 • deteriorarile produse ca urmare a nerespectarii instructiunilor de folosire / depozitare / manipulare.

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la acoperirea de catre youthy.ro a viciilor ascunse ale produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Utilizatorilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu, acestea neextinzandu-se asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

TERMENE DE RETURNARE A SUMELOR ACHITATE.

Site-ul youthy.ro va vira Utilizatorului suma aferentă produselor returnate în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care youthy.ro acceptă returul.