Rolul Nicotinamidei Mononucleotide (NMN) în anti-îmbătrânire, longevitate și potențialul său pentru tratarea afecțiunilor cronice.


Nicotinamida Mononucleotidă (NMN) menține homeostazia intestinală prin reglarea microbiotei intestinale.


Suplimentarea cu Nicotinamidă Mononucleotidă crește fondul de nucleotide prin multiple căi, îmbunătățind metabolismul ADN-ului mitocondrial.


Suplimentarea cu nicotinamidă mononucleotidă (NMN) îmbunătățește capacitatea aerobică la alergătorii amatori.


Dovezi preclinice și clinice ale precursorilor NAD+ în sănătate, boală și îmbătrânire.


Administrarea de nicotinamidă mononucleotidă previne cardiotoxicitatea și pierderea activității fizice indusă de doxorubicină (substanță folosită în chimioterapie). Studiu efectuat pe șoareci.


Nicotinamida mononucleotidă ameliorează leziunile renale induse de adriamicină prin suprimarea epigenetică a consumatorilor de NMN / NAD mediați de Twist2.


Recuperarea de NAD+ guvernează metabolismul mitocondrial, revigorând imunitatea anti-tumorală a celulelor NK.


Pretratamentul cu metformină, rapamicină sau mononucleotidă de nicotinamidă atenuează afectarea cognitivă după hipoperfuzia cerebrală, prin inhibarea fagocitozei microgliale.


Efectul consumului de nicotinamidă mononucleotidă timp de 12 săptămâni asupra calității somnului, oboselii și performanței fizice. Studiu efectuat pe adulți japonezi în vârstă. 


Îmbunătățirea distribuției specifice țesuturilor și potențialului de biotransformare a nicotinamiduei mononucleotidă (NMN) în combinație cu ginsenozidele sau resveratrolul.


Efectele neuroprotectoare și mecanismele de acțiune ale mononucleotidei nicotinamidă (NMN) într-un model degenerativ de dezlipire de retină a fotoreceptorilor.


Eficacitatea și siguranța suplimentării cu nicotinamidă mononucleotidă (NMN) la adulții sănătoși, de vârstă mijlocie.


Nicotinamida mononucleotidă  (NMN) promovează osteogeneza și reduce adipogeneza prin reglarea celulelor stromale mezenchimale prin intermediul căii SIRT1 în măduva osoasă îmbătrânită.