TERMENI ȘI CONDIȚII.

Site-ul www.youthy.ro, denumit in continuare “youthy.ro” sau “site-ul”, este deținut și administrat de către CSCB PROJECT SRL, având urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 47025869, număr de înregistrare la Oficiul Registrului Comerțului Alba J1/1568/2022, sediul social în str. Orizont 11 nr. 30, Alba Iulia, județul Alba, Romania; e-mail: contact@youthy.ro. 

Folosirea acestui site echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea de către Utilizator a termenilor si conditiilor detaliate mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora atat la momentul efectuarii primei accesari a site-ului www.youthy.ro, cât și periodic. CSCB PROJECT SRL îsi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site, fara o alta notificare prealabila. Utilizatorii accepta in mod expres ca simpla utilizare sau accesare a serviciilor oferite de catre CSCB PROJECT SRL  semnifica acceptarea deplina si neconditionata a prezentelor conditii, impreuna cu orice modificari ulterioare.

CSCB PROJECT SRL garanteaza Utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.youthy.ro si nu ii confera acestuia dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral, de a reproduce partial sau integral continutul site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor CSCB PROJECT SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.

Daca CSCB PROJECT SRL nu actioneaza in legatura cu o incalcare a Termenilor si Conditiilor, nu inseamna ca renunta la dreptul sau de a actiona in legatura cu incalcari viitoare sau similare. Daca o instanta constata ca vreo prevedere din acesti Termeni este neexecutabila sau invalida, acea prevedere va fi aplicata in cea mai mare masura permisa de legea aplicabila iar ceilalti Termeni vor ramane in vigoare si pe deplin aplicabili.

Utilizatorul nu poate cesiona, delega sau transfera drepturile sau obligatiile sale cuprinse in acesti Termeni si Conditii.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre youthy.ro si Utilizator, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul Comenzii.

DEFINIȚII.

Utilizator – orice persoana care acceseaza site-ul sau care se va putea inregistra la un moment pe site, fiind interesata de activitatea youthy.ro, se aboneaza in vederea primirii de informari periodice, se inscrie ca participant la evenimente organizate de catre detinatorul site-ului sau plaseaza o Comanda si care se obliga implicit sa respectate prezentul set de reguli, fiind raspunzator pentru actiunile sale pe site
Produse și Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre CSCB PROJECT SRL, Utilizatorului.
Comandă – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre CSCB PROJECT SRL si Utilizator prin care Utilizatorul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si/sau Servicii si sa faca plata acestora.
Contract – o Comanda confirmata de catre CSCB PROJECT SRL, prin care CSCB PROJECT SRL este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si/sau Serviciile iar Utilizatorul este de acord sa le achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si/sau Servicii.
Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid. 
Newsletter – Direct marketing este actul de a trimite un mesaj comercial, de obicei la un grup de oameni, folosind adresa de e-mail/numarul de telefon. In sensul cel mai larg, fiecare e-mail/SMS trimis unui Utilizator poate fi considerat marketing pe e-mail/prin SMS. De obicei, implica utilizarea e-mailului/SMS-urilor pentru a trimite reclame sau pentru a solicita vanzari sau donatii si este menit sa construiasca loialitate, incredere sau cunoasterea marcilor/brandului. Termenul se refera la trimiterea de mesaje cu scopul de a imbunatati relatia noastra cu Utilizatorii, incurajand loialitatea clientilor. Mesajele de direct marketing pot fi trimise doar la o baza de date a clientilor/abonatilor. Daca doresti sa nu mai primest notificari comerciale, poti da unsubscribe din orice email primit de la youthy.ro
Oferte personalizate – Metoda de marketing care are ca obiectiv cresterea fidelitatii clientilor printr-o buna cunoastere a fiecaruia dintre ei, permitand astfel o personalizare a ofertei, ce se bazeaza pe identificarea si personalizarea consumatorilor/abonatilor si pe existenta unei oferte actualizate la zi prin informatii provenind de la Utilizator/abonat. In vederea transmiterii de oferte personalitate, CSCB PROJECT SRL va putea utiliza aplicatii si tool-uri de Web Tracking pentru a identifica preferintele dumneavoastra. In toate cazurile, CSCB PROJECT SRL va respecta dreptul la viata privata.

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ.

Intreg continutul site-ului youthy.ro, incluzand, dar fara a se limita la: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea CSCB PROJECT SRL (sau, dupa caz, a furnizorilor sai) si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul CSCB PROJECT SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Logo-urile youthy.ro sunt marci inregistrate ale CSCB PROJECT SRL. Utilizarea pe youthy.ro a oricarui nume de marci inregistrate ale unor companii terte nu constituie reclama pentru companiile respective.

Pentru orice probleme legate de drepturile de autor, ne puteti contacta pe email la adresa: contact@youthy.ro.

EXONERAREA DE RĂSPUNDERE.

Youthy.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului youthy.ro. CSCB PROJECT SRL nu poate garanta ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la youthy.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contin erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, youthy.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/ vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. CSCB PROJECT SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site. 

Informatiile incluse pe youthy.ro au caracter informativ (pozele produselor sunt cu titlu de prezentare) si sunt puse la dispozitie cu buna-credinta, din surse pe care CSCB PROJECT SRL le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta CSCB PROJECT SRL la adresa de e-mail contact@youthy.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.

Youthy.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si/sau Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru Produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Orice eventuale link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar youthy.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acelor site-uri ori pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin acele site-uri.

Youthy.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor Termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, youthy.ro. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit, youthy.ro nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc.

Aceste erori nu obliga youthy.ro la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre youthy.ro pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a producatorilor sau disponibilitatea produselor in stocul acestora. Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre agentii youthy.ro. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site.

LIMITAREA ACCESULUI LA SITE.

Utilizatorii site-ului youthy.ro pot face comentarii si orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat, iar continutul comunicarilor nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, nu serveste unor campanii de promovare care nu au legatura cu youthy.ro, nu sunt e-mailuri in masa sau orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice ori in numele oricarei alte entitati vor fi raportate organelor abilitate. Youthy.ro nu isi asuma responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente care implica texte, replici, recenzii etc, formulate de Utilizatori, se considera ca respectivul Utilizator garanteaza originalitatea lor si acorda youthy.ro si afiliatilor/asociatilor sai dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau il transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii niciunei terte entitati fizice sau juridice.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

Categoriile de date personale prelucrate pot fi: numele si prenumele, sexul, data si locul nasterii, telefon, adresa (domiciliu/resedinta), e-mail,  date de geolocalizare (incusiv IP)/date de trafic.

Atunci cand un Utilizator isi creeaza un cont pe youthy.ro, va primi comunicari comerciale din partea youthy.ro doar in masura in care si-a manifestat consimtamantul in mod expres, selectand optiunea corespunzatoare.

in cazul utilizarii serviciului de call-center vom inregistra si vom stoca informatii cu privire la: numarul de telefon al Utilizatorului, data si ora apelului precum si continutul convorbirii;

in cazul utilizarii serviciului de chat, vom stoca informatiile pe care Utilizatorul le furnizeaza in cadrul conversatiei cu consultantul nostru, care pot include: adresa de email, data conversatiei si orice alte informatii pe care Utilizatorii le furnizeaza in cadrul conversatiei.

Datele colectate cu privire la newslettere si alerte sunt confidentiale. Youthy.ro va putea, in functie de preferintele exprimate ale Utilizatorilor, selecta destinatarii carora le va trimite newslettere si alerte.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), youthy.ro are obligatia de a prelucra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori. 

Scopul colectarii datelor cu caracter personal poate fi: indeplinirea obligatiilor legale aflate in sarcina youthy.ro, gestiunea economico-financiara, reclama, marketing, publicitate, statistica, servicii de comunicatii electronice, informarea Utilizatorilor privind situatia contului lor de pe youthy.ro, informarea Utilizatorilor privind evolutia si starea Comenzilor, precum si alte scopuri pentru care a fost obtinut consimtamantul utilizatorilor.

Completarea de catre Utilizatori a formularelor pe site si/sau transmiterea, in orice forma, a acordului utilizatorilor echivaleaza cu acceptarea neconditionata ca aceste informatii sa fie incluse in baza de date a youthy.ro si cu utilizarea si prelucrarea de catre youthy.ro, afiliatii si colaboratorii acestora, pentru desfasurarea activitatilor enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitandu-se la: furnizori de servicii de curierat, logistica, servicii de plata / bancare, marketing si email marketing.

Utilizatorilor le sunt garantate drepturile prevazute de Regulamentul GDPR – (UE) 2016/679, respectiv dreptul de acces, de opozitie si de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Utilizatorii au dreptul de a se opune/restrictiona cu privire la prelucrarea datelor personale si de a solicita stergerea datelor sau portarea acestora. De asemenea, Utilizatorilor le este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei ori de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere.

Utilizatorul poate solicita oricare dintre drepturile enumerate anterior in baza unei cereri scrise, semnate si datate, la adresa: contact@youthy.ro. CSCB PROJECT SRL prelucreaza datele cu caracter personal, acestea putand fi transferate in strainatate (in functie de localizarea partenerilor youthy.ro).

Refuzul furnizarii acestor date determina imposibilitatea onorarii Comenzilor.

In cazul in care Utilizatorul isi modifica, prin utilizarea formularelor de pe site, datele personale livrate deja catre youthy.ro si exista Comenzi in derulare, Comenzile isi pastreaza datele de la momentul plasarii acestora  iar livrarea produselor se va face luandu-se in considerare datele anterior furnizate.

Youthy.ro nu solicita Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc) informatii confidentiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. In cazul in care Utilizatorul le divulga unor terti, acesta poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Astfel, in cazuri de divulgare a unor asemenea date, youthy.ro nu poate fi tinut raspunzator pentru niciun fel de prejudiciu.

ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR.

Pentru crearea unui cont pe site-ul youthy.ro, Utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida. Youthy.ro poate refuza cererea de inregistrare in situatiile in care constata ca s-au utilizat informatii neconforme cu realitatea.

PREȚUL.

Toate preturile produselor sunt exprimate in Lei, includ TVA si sunt finale. Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor. Pretul final platit de Utilizator este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie. Preturile de livrare sunt detaliate pe site.

Transportul către Utilizator este suportat de catre youthy.ro 

COMANDA.

Pentru a activa serviciul, Utilizatorul trebuie sa seteze detaliile preferate de Comanda (unde sa fie livrata, modalitatea de expediere si modalitatea de plata) in contul de Utilizator, iar aceste setari vor fi retinute si folosite pentru fiecare Comanda. Aceste setari pot fi modificate oricand, ele devenind operabile incepand cu urmatoarea comanda plasata. Prin finalizarea Comenzii utilizatorul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar putand suporta consecintele acestor erori (comanda intarziata, transmisa gresit etc).

Youthy.ro nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In acest context, toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii Comenzii vor cadea in sarcina Utilizatorului.

Prin finalizarea Comenzii, Utilizatorul se declara de acord ca un reprezentant CSCB PROJECT SRL sa il poata contacta, prin orice mijloc disponibil, convenit de catre Parti (e-mail/telefon) pentru confirmarea personala a Comenzii.

Conform Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, articolul 9, contractul Utilizatorului referitor la achizitionarea Produselor mentionate in Comanda nu este incheiat complet pana cand youthy.ro nu trimite un e-mail/notificare în care Utilizatorul este anuntat ca Produsele au fost expediate.

Youthy.ro poate refuza o Comanda in urma unei notificari prealabile adresate Utilizatorului, fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune, pentru urmatoarele situatii:

 • esuarea / invalidarea tranzactiei online;
 • neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Utilizatorului / a tranzactiei;
 • date incomplete sau incorecte ale Utilizatorului;
 • activitatea Utilizatorului poate produce daune site-ului youthy.ro /partenerilor;
 • livrari consecutiv esuate;
 • alte motive obiective (spre exemplu, dar fara a se limita la: cazul in care Utilizator nu garanteaza ca modul de plata este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa, exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata etc.).

Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, youthy.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre Utilizator a formularelor de pe site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.

FACTURARE – PLĂȚI.

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in Comanda. CSCB PROJECT SRL va emite catre Utilizator factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Utilizatorlui fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

MODALITĂȚI DE PLATĂ.

 • Plata in numerar se face in lei, integral, la livrare. In cazul coletelor livrate prin curier acesta va emite o chitanta.
 • Plata la EasyBox cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard).
 • Online cu card bancar prin PayU (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)  se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

TERMEN DE VALABILITATE.

Termenul de valabilitate este in conformitate cu datele mentionate pe etichetele Produselor, cu stricta respectare a conditiilor de depozitare/manipulare. CSCB PROJECT SRL este responsabil pentru toate viciile produsului prezente la data livrarii sau care apar in interiorul termenului de valabilitate. O sesizare trebuie facuta on-line, prin e-mail sau la telefon, la adresa sau nr. de telefon specificate in sectiunea „Contact” a prezentului site. Utilizatorlui ii va putea fi rambursata contravaloarea produsului intr-un cont bancar sau sub forma de voucher. Sesizarea trebuie sa contina descrierea defectului reclamat si o copie a facturii (sau orice alt act care sa demonstreze achizitia). Orice sesizare va fi procesata fara intarziere si Utilizatorva fi informat despre constatarile facute. Procedura de retur va fi trimisa pe e-mail Utilizatorlui, imediat ce a fost receptionata sesizarea.

RETURUL ÎN CAZ DE VICII ASCUNSE SE ACORDĂ ÎN URMATOARELE SITUAȚII:

 • In situatia in care un produs aflat in perioada de valabilitate prezinta neconformitati ce fac nesigura sau imposibila administrarea/utilizarea sa, acesta va fi inlocuit;
 • Daca defectul prezentat nu poate fi inlaturat datorita naturii disproportionate a acestuia, si inlocuirea produsului nu este posibila, Utilizatorul va avea posibilitatea de a primi suma de bani intr-un cont bancar in RON;
 • In cazul altor defecte ce nu pot fi inlaturate, si care necesita inlocuirea produsului.

In functie de natura situatiei, dovada achizitiei produsului este suficienta si necesara.

Exclusiv, in cazul retururilor aferente produselor neconforme, conform prezentului articol, costurile de transport sunt in sarcina CSCB PROJECT SRL.

Pentru a beneficia de acestea, Utilizatorul are urmatoarele obligatii:

 • produsul sa fi fost cumparat de la youthy.ro si folosit numai in scopul pentru care a fost conceput;
 • sa respecte instructiunile de folosire/depozitare/manipulare si sa utilizeze produsul conform instructiunilor impuse de producator;
 • sa pastreze documentul fiscal care sa ateste achizitia produsului;
 • sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, si sa le livreze impreuna cu produsul.

CAUZE DE NEACCEPTARE A RETURULUI:

 • deteriorari ale ambalajului; 
 • expunere excesiva la radiatii solare; 
 • lipsa sau modificarea informatiilor referitoare la lotul si termenul de valabilitate aferente produsului;
 • deteriorarile produse ca urmare a nerespectarii instructiunilor de folosire / depozitare / manipulare.

Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la acoperirea de catre youthy.ro a viciilor ascunse ale produselor vandute, sunt valabile. Drepturile Utilizatorilor sunt cele prevazute in legislatia in domeniu, acestea neextinzandu-se asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

LIVRAREA.

Pentru produsele aflate in stoc, livrarea se va face prin Curier (FAN Courier, Cargus sau Sameday) si se aloca automat pe comanda, fara posibilitate alegerii optiunii de livrare printr-o firma de curierat anume.

De regula, livrarea in Bucuresti si in tara se face in termen de 24-48 de ore. In cazuri exceptionale (perioade de sarbatori si conditii meteo nefavorabile) timpul de livrare se poate mari, acest lucru fiind anuntat pe site-ul youthy.ro.

Atentie! Din cauza timpului foarte scurt de procesare a Comenzilor, este imposibila operarea de modificari asupra Comenzilor deja confirmate.

In cazul in care produsele sunt indisponibile (inclusiv in cazul in care pretul sau unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii), CSCB PROJECT SRL va informa Utilizatorul despre indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a achitat online vor fi rambursate in termen de 30 de zile de la data confirmarii. Utilizatorul poate, la libera sa alegere, sa confirme modificarile intervenite cu privire la pretul sau caracteristicile produselor, modificand astfel Comanda initiala, iar CSCB PROJECT SRL va livra produsele conform Comenzii astfel modificate.

CONDIȚII DE LIVRARE.

La solicitarea youthy.ro sau a Curierului, Utilizatorul va face dovada identitatii sale, daca e necesar, prin unul sau mai multe acte emise de autoritati oficiale si va comunica numarul de Comanda atribuit de catre CSCB PROJECT SRL.

In cazul in care Utilizatorul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.

Nicio cerere de livrare a unei Comenzi nu va putea fi onorata in cazul in care Utilizatorul nu indeplineste conditiile de mai sus.

In cazul livrarii Comenzii (inclusiv la locul de munca al Utilizatorului), si in situatia in care Curierul nu poate avea acces in locatia respectiva, Utilizatorul trebuie sa se asigure ca poate receptiona aceasta Comanda.

Conditiile de livrare se completeaza cu Termenii si Conditiile companiei Sameday.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre youthy.ro, la momentul predarii produselor Comandate catre Utilizator.

RECEPȚIA PRODUSELOR.

Utilizatorul se obliga sa semneze bonul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate. De asemenea, Utilizatorul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri. Prin semnarea bonului de livrare Utilizatorul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

CAMPANIILE PROMOȚIONALE.

CODURILE PROMOȚIONALE / CUPOANE DISCOUNT / VOUCHERE.

Codurile promotionale oferite de youthy.ro prin orice promotii sunt valabile exclusiv pentru sectiunea mentionata in e-mailul de transmitere a codului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel. Codurile promotionale sunt valabile exclusiv pentru comenzile online, indiferent de modalitatea de plata si de livrare alese. Codurile promotionale pot fi folosite exclusiv in momentul plasarii Comenzii, acestea nu pot fi folosite pentru a reduce valoarea Comenzii dupa ce aceasta a fost plasata.

Intr-o Comanda se poate folosi un singur cod promotional, pagina de Comanda nu permite utilizarea mai multor coduri pentru aceeasi Comanda. Pentru eligibilitatea unei promotii nu este luata in calcul valoarea transportului, cu exceptia cazului in care este specificat altfel.

In cazul in care un cod promotional a fost aplicat intr-o Comanda care nu a putut fi onorata sau a fost anulata din orice motiv, Utilizatorul are dreptul de a cere reactivarea codului promotional exclusiv in scris, respectiv printr-un e-mail trimis pe adresa contact@youthy.ro, care sa contina numarul Comenzii, starea acesteia, numele Utilizatorului si codul promotional. Acesta se reactiveaza in aceleasi conditii ca si cele ale codului promotional initial.

Promotiile prezentate pe youthy.ro nu se cumuleaza, se aplica reducerea cea mai mare sau pentru cea pe care a ales-o Utilizatorul. Acest lucru este valabil pentru orice forma de reducere (carduri de fidelitate, coduri promotionale, vouchere-cadou, reduceri procentuale de pe site etc.) ca regula, cu exceptia situatiilor in care este mentionat altfel in regulamentul promotiei. De asemenea, in cazul existentei unor vouchere procentuale, detinatorul unui asemenea voucher nu poate beneficia de reducerea cumulata conferita de aplicarea voucherului procentual la reducerea deja existenta in cadrul unei promotii.

Taxele de transport si manipulare se aplica oricarui produs achizitionat, indiferent de valoare daca in promotii, regulamente etc. nu se prevede altfel. Un cod promotional nu se poate utiliza pentru a plati taxele de transport cu exceptia cazului in care regulamentul promotiei specifica acest lucru.

Orice comanda, indiferent de promotie, va avea o valoare minima. CSCB PROJECT SRL nu poate onora comenzi cu valoare zero.

CSCB PROJECT SRL stabileste unilateral regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza pe youthy.ro, acestea fiind publicate exclusiv pe site. Promotiile sunt aplicate Comenzilor care respecta integral regulile afisate pe site, in perioada de valabilitate clar mentionata si in limita stocului disponibil. Youthy.ro nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru intreaga perioada de promotie si poate retrage promotia fara notificare prealabila.

Toate prevederile referitoare la frauda, mentionate pe site-ul www.youthy.ro sunt pe deplin aplicabile in ceea ce priveste fraudarea legata de codurile promotionale iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.

INTRERUPEREA CAMPANIEI PROMOȚIONALE.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in regulamentul campaniei respective, in perioada desfasurarii campaniei, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

CONDIȚII DE APLICARE.

Orice promotie la care se aplica coduri promotionale se limiteaza la un singur cod promotional per persoana fizica sau persoana juridica (identificat ca si client / utilizator / user).

Fiecare cod promotional este limitat la o singura utilizare si are valabilitate pentru o perioada limitata de timp, astfel cum va fi mentionat in termenii si conditiile aferente, in mailul de oferire a codului promotional si in contul de utilizator sau cum se mentioneaza in fiecare promotie/oferta in parte. CSCB PROJECT SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau anula aceste coduri promotionale in orice moment, cu anuntarea prealabila a Utilizatorilor.

Niciun cod promotional nu poate fi aplicat altor promotii/oferte cu exceptia celor strict mentionate in oferta respectiva.

Pentru retururi integrale de produse codul promotional nu poate fi aplicabil. In cazul unui retur partial, codul promotional ramane valabil doar daca produsele pastrate in comanda sunt eligibile conform regulamentului promotiei, acestea avand efecte numai ca reducere aplicata acelor produse efectiv platite.

Voucherul se aplica numai produselor/categoriilor mentionate in mod expres ca fiind eligibile in promotie. Ofertele promotionale nu se pot cumula in aceeasi comanda. Doar un singur cod promotional de reducere se poate folosi per comanda.

Orice cod promotional va fi valabil incepand cu data aplicarii acestuia ca reducere la comanda deja efectuata. Un cod promotional nu se poate aplica pe o comanda plasata in trecut.

ANULARE, REFUZ, RETUR COMANDĂ.

In cazul returnarii produselor achizitionate la care s-a aplicat si un cod promotional, discountul acordat va putea fi retinut din valoarea returului.

In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin cod promotional este anulata, respinsa sau returnata integral, Utilizatorului i se va returna doar suma efectiv achitata.

CAMPANII CU PRODUS CADOU.

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este respinsa sau returnata integral, Utilizatorul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si sigilat.

POLITICA DE RETUR ȘI GARANȚIE.

CONDIȚII GENERALE.

Youthy.ro ofera posibilitatea de retur pentru Utilizatorii care notifica intentia lor in termen de maxim 30 zile calendaristice de la primirea coletului sau oricand, pe parcursul termenului de valabilitate al produsului, daca sunt constatate neconformitati ale produsului ce fac nesigura sau imposibila administrarea/utilizarea sa). Utilizatorul se obligă sa notifice youthy.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate prin e-mail la adresa: contact@youthy.ro, Acest e-mail trebuie să conțină următoarele informații: numele Utilizatorului, numărul și data comenzii, motivul returului. 

Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre Utilizator, exceptie facand retururile ocazionate de neconformitati/vici ascunse ale produsului.Produsele se pot returna prin orice companie de curierat care asigura livrarea coletului de retur la depozitul CSCB PROJECT. Adresa la care se trimit coletele de retur este: CSCB PROJECT SRL, Str. Orizont 11 nr. 30, 510220, Alba Iulia, județul Alba, Romania.

GARANȚIA LEGALĂ DE CONFORMITATE.

Youthy.ro ofera garantia legala de conformitate care reprezinta obligatia legala a vanzatorului fata de consumator ca, fara solicitarea unor costuri suplimentare, sa aduca produsul la conformitate, incluzand restituirea pretului platit de consumator, repararea sau inlocuirea produsului daca acesta nu corespunde conditiilor enuntate in declaratiile referitoare la garantie sau in publicitatea aferenta.

CONDIȚII DE RETURNARE A PRODUSELOR.

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate de Utilizator, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, bon fiscal etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Utilizatori în corespondenta cu youthy.ro).

In urma analizarii Produselor returnate, precum si a respectarii conditiilor de retur, youthy.ro poate accepta/refuza returul. In cazul refuzului, youthy.ro va comunica Utilizatorului motivele acestuia. Totodata, expedierea catre Utilizator a produselor neacceptate ca retur se va face exclusiv pe cheltuiala si la initiativa Utilizatorului. In cazul in care, in termen de cel mult 60 de zile de la data comunicarii refuzului de preluare a returului, Utilizatorul nu intreprinde niciun demers pentru ridicarea Produsului, CSCB PROJECT SRL va proceda la distrugerea acestuia, putand pune la dispozitia Utilizatorului documente doveditoare in acest sens.

Conform art. 16 lit. d) si e) din O.U.G. nr. 34/2014 CSCB PROJECT SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid ori care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator (Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat).

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, Utilizatorul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorat si sigilat.

Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

TERMENE DE RETURNARE A SUMELOR ACHITATE.

Site-ul youthy.ro va vira Utilizatorului banii aferenti produselor returnate in interval de maxim 14 zile calendaristice de la data la care youthy.ro accepta returul.

MODALITĂȚILE DE ADRESARE A RECLAMAȚIILOR.

Reclamatia reprezinta posibilitatea oferita Utilizatorului ca, in conformitate cu normele legale existente, sa inainteze o solicitare de rezolvare a unor situatii considerate de catre acesta drept abateri de la conditiile legale sau contractuale de furnizare a produselor si serviciilor, la care se asteapta un raspuns sau o rezolutie.

Utilizatorii care beneficiaza de serviciile CSCB PROJECT SRL pot adresa reclamatiile in limba romana astfel:

– prin posta, catre CSCB PROJECT SRL, Str. Orizont 11 nr. 30, Alba Iulia;

– prin e-mail la adresa contact@youthy.ro sau pe site prin formularul de contact: https://www.youthy.ro/contact

Reclamatiile vor fi receptionate si procesate de Luni pana Vineri, in intervalul orar 09:00-17:00.

Reclamatia poate fi adresata exclusiv in forma scrisa. In situatia expedierii prin posta, aceasta se va face doar cu confirmare de primire.

Sesizarea trebuie adresata/inaintata de catre Utilizator in termen de cel mult 30 de zile calendaristice de la data achizitiei produsului reclamat/contestat. Ea va fi solutionata in cel mult 30 de zile de la data primirii sesizarii. In situatia in care reclamatia nu a fost solutionata in acest termen, CSCB PROJECT SRL va trimite o informare scrisa cu privire la motivele pentru care aceasta nu a fost solutionata, in termen de cel mult 5 zile de la data expirarii termenului de solutionare.

Sesizarea va contine cel putin urmatoarele elemente:

– numele complet al persoanei care adreseaza reclamatia (denumirea, in cazul persoanei juridice)

– calitatea acestuia (numai daca persoana care semneaza plangerea este imputernicit al unei alte persoane ori reprezentant al unei societati comerciale)

– datele de identificare (domiciliu,  in cazul persoanei fizice/sediul social, Cod Unic de Inregistrare, numar de ordine la Oficiul Registrului Comertului, in cazul persoanei juridice)

– descrierea completa a defectului/celor reclamate, precum si numarul facturii si data achizitionarii produselor/serviciilor

– adresa corecta si completa la care raspunsul CSCB PROJECT SRL va fi expediat

– data intocmirii reclamatiei

– semnatura persoanei care formuleaza reclamatia.

CSCB PROJECT SRL se poate afla in situatia imposibilitatii solutionarii reclamatiei, daca oricare din elementele de mai sus lipsesc.

Orice reclamatie/sesizare expediata in termen si care va cuprinde toate elementele enumerate anterior va fi solutionata in termen de 30 de zile de la data primirii acesteia. CSCB PROJECT SRL nu poate garanta solutionarea favorabila a reclamatiei/sesizarii. In situatia in care Utilizatorul nu va considera solutia oferita de catre CSCB PROJECT SRL drept potrivita, acesta se va putea adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului, iar in situatia in care nici masurile dispuse astfel nu sunt satisfacatoare, instantei judecatoresti competente.

FORȚĂ MAJORĂ.

Niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea (totala/partiala) sau executarea cu intarziere a obligatiilor sale, daca acestea au fost cauzate de forta majora. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului.  Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara a putea pretinde plata de daune-interese.

Forta majora va fi probata conform legii.

SOLUȚIONAREA CONFLICTELOR. LEGEA APLICABILĂ.

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre youthy.ro si  Utilizator va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se va apela la instantele judecatoresti competente. 

FRAUDA.

Crearea de conturi multiple folosind adrese generate automat si care expira dupa o perioada predefinita, pentru a putea beneficia de promotii sau oferte, sau orice tip de comportament de natura a afecta bunul mers al promotiilor/ofertelor/concursurilor, sunt interzise si vor fi considerate drept tentative de frauda. Proprietarul site-ului youthy.ro isi rezerva dreptul de a suspenda conturile astfel create si de a retrage beneficiile aferente promotiilor/ofertelor/concursurilor in curs, de a anula contul fara preaviz, instiintare, alte formalitati sau despagubiri. Orice tentativa de frauda sau orice frauda (cum ar fi dar fara a se limita la: accesarea datelor Utilizatorilor youthy.ro, alterarea continutului site-ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor youthy.ro, deturnarea continutului livrarilor catre terti, etc.) vor fi pedepsite conform legii penale.

DISPOZIȚII FINALE.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va deveni nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea tuturor celorlalte clauze.